The-Party | Inschrijvingen competities bijna dicht, zie ook Lanergy
20053
post-template-default,single,single-post,postid-20053,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Inschrijvingen competities bijna dicht, zie ook Lanergy

We gaan bijna van start met The-Party 16! De opbouw is al een paar dagen in volle gang en we maken ons klaar om de deuren straks te openen voor het publiek.

Wil je nog meedoen aan bepaalde competities en de kans krijgen om vette prijzen winnen? Zorg er dan voor dat je jezelf of je team nog even inschrijft, want de laatste kansen komen eraan om deel te kunnen nemen! Na inschrijving is het de bedoeling dat je nog even bevestigt dat je daadwerkelijk meedoet op The-Party zelf bij de compobalie. Voor de competities die op vrijdag starten moet dit voor vrijdag 21:30 gebeuren en voor de competities die op zaterdag starten moet dit voor zaterdag 10:30 gebeuren. Wees dus op tijd!

Check tijdens het event ook even onze Lanergy website, tp16.lanergy.eu. We zullen daar tijdens het event nieuwtjes, huishoudelijke mededelingen en andere ongein posten. Ook kun je op de site de competitie inschrijvingen en brackets bijhouden.

We gaan er weer een geweldig leuk weekend van maken en hebben er zin in! Tot op The-Party!