The-Party | Race jezelf op The-Party in het Dutch eMotoGP Team
19951
post-template-default,single,single-post,postid-19951,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Race jezelf op The-Party in het Dutch eMotoGP Team

Op The-Party 16 heb je de ultieme mogelijkheid om jezelf te plaatsen voor een officieel esports team! De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) biedt The Ultimate Lap aan tijdens The-Party. Alle aanwezigen kunnen een poging wagen om de snelste rondetijd neer te zetten in de MotoGP game, op het virtuele TT-circuit Assen.

De gamers met de snelste tijden worden op 28 juni uitgenodigd voor een officiƫle scoutingsdag op het TT-circuit Assen, waar het eerste Dutch eMotoGP Team zal worden gepresenteerd. De gamers uit het team zullen onder professionele begeleiding voorbereid worden op de kwalificatie van het Esports MotoGP World Championship, dat wordt georganiseerd door Dorna. De finale van dit wereldkampioenschap zal in het najaar plaatsvinden in Valencia.

Als kers op de taart zal de top 3 op The-Party een toffe waterkoelingkit winnen, mede mogelijk gemaakt door HighFlow!

Wil je alvast het reglement doornemen, of meer informatie vinden? Check dan alvast de regels.