The-Party | Smileys gezocht: Devops trainee, Online Marketing trainee en Projectleider
19936
post-template-default,single,single-post,postid-19936,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Smileys gezocht: Devops trainee, Online Marketing trainee en Projectleider

Op zoek naar een baan binnen de ICT? In een zoektocht naar nieuwe Smileys heeft onze kersverse sponsor Smile een aantal vacatures online gezet! Smile is een in 1995 opgericht bedrijf dat wil bijdragen aan plezierig werken aan minder risico. Dit door middel van de ontwikkeling van online software. Binnen een honderd procent zelfgemaakt software platform zijn momenteel al meer dan vijftien HBO- en universitair opgeleide professionals aan de slag. Bij Smile staan de medewerkers centraal, zij maken het verschil. Wil je geen nummer (meer) zijn maar een echte bijdrage leveren in een werkomgeving waar zingeving en innovatie hand in hand gaan? Dan is dit leuke ICT-bedrijf op zoek naar jou!

Om op groeikoers te blijven is Smile onder andere op zoek naar een Allround Devops trainee. Smile zoekt iemand die de groeistrategie met een focus op online en SaaS verder helpt operationaliseren. Smile beschrijft het hieronder zelf:

“Dagelijks houd jij jezelf bezig met het monitoren en onderhouden van onze volledige ICT-infrastructuur. Je hebt affiniteit met ICT, beheer, hosting, security en dataprivacy en blijft als vanzelfsprekend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Je kijkt ernaar uit te kunnen bijdragen aan het onderhouden van onze Linux en Windows server omgevingen en het onderhouden en uitrollen van Docker containers.”

Tijdens The-Party zal Smile het hele weekend aanwezig zijn als sponsor. Werknemer Michaël, als gamer beter bekend als ‘Tubby’, gamet zelfs gezellig mee en staat bekend als een ware lanparty veteraan. Voor de lanpartygangers onder ons die al sinds het begin der computertijden naar lanparty-evenementen gaan; Michaël was meer dan eens één van de Battlefield-finalisten tijdens het haast eeuwenoud lijkende BestOfBenelux en heeft ook op diverse grote lanparty’s meegeholpen. Loop vooral even gezellig bij hem langs voor een praatje! Je kunt Tubby vinden op plaats DE30.