The-Party | TP-Link prijzen bij Ubisoft tafelnummerloterij
19860
post-template-default,single,single-post,postid-19860,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

TP-Link prijzen bij Ubisoft tafelnummerloterij

De Ubisoft tafelnummerloterij wordt aangevuld met meer en meer fantastische prijzen, deze keer van TP-Link! TP-Link is een gigantisch bedrijf dat zich specialiseert in smart accessoires en netwerkapparaten, zoals routers, modems en range extenders. Het assortiment van dit bedrijf is perfect voor iedereen die houdt van razendsnel Wi-Fi, maar is ook fantastisch voor de ”connected” persoon die een groot fan is van smart apparaten in huis, zoals smart camera’s en smart bulbs.
Niet alleen levert TP-Link prijzen aan voor de Ubisoft tafelnummerloterij, maar ze gaan er ook tijdens The-Party 16 samen met MSI voor zorgen dat de MSI Streaming Area zo gezellig mogelijk wordt.

Een aantal rondes van deze loterij zullen voorzien worden van mooie TP-Link prijzen. Dit jaar kunnen we jullie blij maken met een TP-Link Archer C2300 en twee keer een TP-Link EAP245.

De TP-Link Archer C2300 is een draadloze MU-MIMO gigabit router, die je betere prestaties kan bieden dan veel andere routers. Dankzij de enorme dekking, krachtige processor en betere VPN-verbinding is dit echt een must-have voor de online gamers. De TP-Link EAP245 is een draadloze dual band gigabit access point die je ook nog eens aan het plafond kan monteren. Met een combinatie van 450Mbps op 2.4GHZ en 1300Mbps op 5GHZ biedt dit access point je een totaal van 1750Mbps aan Wi-Fi snelheid.