The-Party | Uprise eSports Bar is aanwezig met knuffelige games
19852
post-template-default,single,single-post,postid-19852,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Uprise eSports Bar is aanwezig met knuffelige games

[table “93” not found /]

Fans van gaming komen al jaar en dag bij elkaar op allerlei evenementen om mee te doen aan competities, of gewoon om professionele games te bekijken onder het genot van een drankje. Wat nou als je dit gewoon elke dag kon doen op een vaste locatie, zoals bij een sports bar? De nieuwste eSports bar in omgeving Eindhoven zal precies goed in gaan haken op wat het publiek wil en wat is nou een betere plek om je als eSports bar in Eindhoven even voor te stellen dan op het tofste evenement in die omgeving? Zo dacht Uprise eSports Bar er dus ook over!

Uprise eSports Bar is druk bezig met het opzetten van een volwaardige eSports Bar en komt zich door middel van leuke games en een competitie even voorstellen aan het publiek van The-Party 16. In samenwerking met Pillo Games is er op het podium op zaterdag om 13:30 volop de mogelijkheid om verscheidene leuke games te spelen met een echt kussen als controller. Deze fluffy controller heeft geen knopjes, maar werkt door middel van beweging en druksensoren. Je moet er dus goed op los knuffelen!
Natuurlijk komt Uprise eSports Bar niet met lege handen aan, want er zijn bij de Pillo Games competitie ook mooie prijzen te winnen. De twee beste kussenknuffelaarteams van The-Party lopen weg met fantastische Cooler Master prijzen, mogelijk gemaakt door Computer-bestel.nl.

Dus denk je dat jij dé beste hugger van The-Party bent? Waag een poging bij de Pillo Games competitie van Uprise eSports Bar en wie weet win je eens een keer wat met deze nuttige life skill!

Website Uprise
Website Pillo
Website Computer-Bestel