The-Party | Prijswinnaars The-Party 16
20159
post-template-default,single,single-post,postid-20159,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Prijswinnaars The-Party 16

Elk jaar organiseren wij vele toffe competities op The-Party om aan mee te doen, natuurlijk met geweldige prijzen om voor te strijden. Ook de zestiende editie van The-party kende weer intens spannende matches en nagelbijtende finales. Uiteindelijk mochten wij maar liefst 36 spelers/teams verwelkomen op het podium en ze hun welverdiende prijzen overhandigen. Onderstaand nog een mooie opsomming van alle prijswinnaars op The-Party.

Competition1st place2nd place3rd place
Computer-Bestel.nl Counter-Strike: Global OffensiveGet GamingmCon esportsjoinTheForce
Gamecardsdirect GwentSomruneCaptain FailmCon D3n0r
Thermaltake HearthstoneSocorristaEPMitobenene
SuperO Hearthstone tavern BrawlEasilyAddictedTheDarkSiteSteelbox
Lenovo Legion League of LegendsNew Dynasty Sector One . LoLmCon esports
Thermaltake League of Legends 1v1EZ BoominFrostJokerCronùs
Trust Gaming OverwatchECV ProsperityOmegaLULAPEX Hawks
Netgear Nighthawk Pro Gaming PlayerUnknown's BattlegroundsD'R KOEMPEL - H41RB4LL en AronieklesPAUPER SQUAD 1 - Rhaine en vladimirOOPAmnesia Gaming Eierdopjes (phoenixa en elpoloo)
Trust Gaming Rainbow Six: SiegeBastards1GGaming Alliance | SiegeRB6 AETAS eSports
Cooler Master Rocket League 3v3mCon esportsCorax GamingScavenge e-Sports RL
be quiet! Rocket League 2v2Team Power UnlimitedmCon esports Scavenge Red
Thermaltake The-Party Cosplay ContestBuJa CospropsRoar & Clank PropsLinny L'a Vante

Gefeliciteerd aan alle winnaars met hun plaats op het podium van The-Party 16! Iedereen heeft inmiddels hun prijzen en prijzengeld ontvangen. Zoals elk jaar hebben wij elk winnend team en winnende speler aan het eind van het evenement even op het podium laten komen om de prijzen te overhandigen, en natuurlijk om een mooie foto te laten maken voor onze sponsorwall. Deze foto’s zijn te vinden op onze Facebook-pagina, dus als je ze graag wilt zien hoef je maar op de volgende link te klikken.

The-Party 16 kende vele winnaars, maar er is één team dat in meerdere competities liet zien dat zij zeker geen groentjes zijn. Het team met dit jaar de meeste vermeldingen en podiumplekken is mCon esports! Met een totaal van vijf prijswinnende teams/spelers hebben zij ook dit jaar weer flink hun best gedaan. Hun records zijn geupdate op onze Hall of Fame pagina, samen met de andere overwinningen van terugkerende en bekende teams. Voor een overzichtje, bezoek onze Hall of Fame.