The-Party | Video: The-Party 16 Aftermovie
20143
post-template-default,single,single-post,postid-20143,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Video: The-Party 16 Aftermovie

The-Party 16 zit er inmiddels alweer een tijdje op, maar dat betekent niet dat het feestje is geƫindigd! Een gruwelijk vet weekend zoals The-Party verdient natuurlijk een waardige afsluiter, en zoals je dat van ons gewend bent komt dat in de vorm van een stampende Aftermovie. Het mediateam heeft hard gewerkt om de sfeer, gezelligheid en competitie van het evenement vast te leggen en om te zetten naar een visueel spektakel dat perfect de kern van The-Party weer geeft. Bekijk nu de aftermovie van The-Party 16 en wie weet spot jij wel jezelf!