The-Party | Tweakers Gaming Live ticketverkoop is van start!
20215
post-template-default,single,single-post,postid-20215,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Tweakers Gaming Live ticketverkoop is van start!

Naast het voorbereiden, uitvoeren en afronden van The-Party, en recent CampZone, zijn wij achter de schermen ook druk bezig geweest met het opstarten van een geheel nieuw evenement later dit jaar, in samenwerking met onze nieuwe partner Tweakers! Het belooft een waanzinnig groots, driedaags feestje te worden met meer dan dat je je van een normale lanparty kunt voorstellen. Dit nieuwe evenement draagt de naam Tweakers Gaming Live en staat compleet in het teken van gaming, e-sports en alles Tweakers, met de achterliggende professionaliteit zoals je van Duh-Events gewend bent. Bij een nieuw event als dit hoort natuurlijk een handige website, en die is er! Updates, info en andere nuttige feitjes zijn te vinden op tweakers.net/gaminglive.

Het evenement komt inmiddels steeds dichterbij dus is het ook tijd om hier meer informatie over te delen, met als hoogtepunten natuurlijk de datum en de start van de ticketverkoop.

Wanneer zal Tweakers Gaming Live plaatsvinden?

  • Datum: vrijdag 9 t/m zondag 11 november
  • Locatie: Brabanthallen Den Bosch
  • Lanparty: vrijdag 17.00u t/m zondag 16.00u
  • Expo en toernooien: zaterdag (09.30u – 22.00u) en zondag (08.30u – 20.00u)

 

Wanneer start de ticketverkoop en wat zijn de prijzen?

  • De ticketverkoop is vandaag, 30 augustus 2018, van start gegaan!
  • Meer info over de verschillende tickets en prijzen is hier te vinden.

 

Ben je benieuwd en wil je graag meer te weten komen over dit nieuwe event van Duh-Events en Tweakers? Lees dan even de officiële aankondiging van de ticketverkoop van Tweakers, waarin er meer verteld wordt over het programma, de tickets, de opzet van het evenement en veel meer. Verspreid over de komende weken zal er ook meer bekend worden gemaakt over welke games er gespeeld gaan worden, welke stands je kan vinden op de expo en wat er verder allemaal voor leuks te doen is. Houd dus zeker de website van Tweakers goed in de gaten!

Zien wij jou terug op Tweakers Gaming Live? Aarzel niet om snel je ticket te kopen, want vroege kopers krijgen een mooie korting op de aankoopprijs van een ticket. De allereerste Tweakers Gaming Live wil je absoluut niet missen!