The-Party | De ticketverkoop is begonnen!
20275
post-template-default,single,single-post,postid-20275,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

De ticketverkoop is begonnen!

In 2019 is het tijd voor alweer de zeventiende editie van The-Party! Traditiegetrouw mogen wij weer tijdens het Paasweekend het Beursgebouw Eindhoven omtoveren tot een grootse lanparty, waar jij en je vrienden het hele weekend zorgeloos kunnen gamen en deelnemen aan onze verschillende competities. Dit zal plaatsvinden van vrijdag 19 april t/m zondag 21 april, dus kom vooral gezellig doen!

De tickets zullen, net als bij voorgaande edities, in waves uitgebracht worden. Hoe vroeger je een ticket koopt, hoe goedkoper je uit bent! De prijzen zijn als volgt:
Wave 1 (actief tot 1 januari 2019, max 400 stuks): €62,50
Wave 2 (actief tot 1 februari 2019, max. 400 stuks): €65,-
Wave 3 (actief tot 30 maart 2019, restant van de tickets): €67,50

Voor de competitieve gamers staan de esports competities alweer in de startblokken. Bijna alle grote esports-waardige games zullen vertegenwoordigd worden, zoals League of Legends, Hearthstone, PUBG, Rocket League en Counter Strike: Global Offensive. Op dit moment is er al een totaal van €6750,- aan prijzengeld voor onze competities! Dit zijn de voorlopige prijzen voor de competities:

[table “95” not found /]

Voor hoge kwaliteit esports competities zijn er natuurlijk ook hoge kwaliteit netwerkspullen nodig. Gelukkig gaat Juniper Networks ervoor zorgen dat het netwerk de aankomende editie weer razendsnel is! De officiële aankondigingen van de competities zullen over een tijdje online verschijnen.

Natuurlijk draait The-Party 17 niet alleen om esports. Cosplay zal ook weer sterk vertegenwoordigd worden in onze programmering! Voor de creatieve kostuummakers zullen er ook weer meerdere prijzen te pakken zijn. De eerste plek ontvangt €300,-, de tweede plek gaat naar huis met €150,- en de derde plek krijgt €50,-.

Geen mogelijkheid om een aantal spullen mee te verhuizen naar de lanparty? No problem, want zowel Speedseats als ziva-shop zullen weer van de partij zijn om jou te voorzien van hoge kwaliteit schermen en stoelen.

Stoelen huur je hier en schermen huur je hier.

Ga snel naar onze ticketpage en zorg ervoor dat je er deze editie bij bent!