The-Party | Hearthstone Tavern Brawl
19179
post-template-default,single,single-post,postid-19179,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Hearthstone Tavern Brawl

Format1v1 Tavern Brawl
Starting timeSaturday, 2.30 PM
RegisterRegister Here
Sponsored by:

The-Party draait om plezier hebben met vrienden en een weekendje lang zorgeloos kunnen gamen, maar natuurlijk ook om de competities die wij organiseren en waar veel fanatieke gamers aan mee doen. Ons programma zit al goed vol met competities maar wij hebben nog een plekje kunnen vinden voor een extra funcompo. The-Party 17 ziet daarom dan ook de terugkeer van de Hearthstone Tavern Brawl funcompetitie!

De Tavern Brawl is een wekelijks roulerende spelmodus in de game Hearthstone. Elke week kun je weer een unieke variant van het populaire kaartspel spelen met elk aparte regels. De ene keer krijg je een pre-built deck samengesteld door Blizzard of een deck bestaande uit willekeurige kaarten, en de andere week mag je zelf je eigen deck bouwen zolang het binnen de regels valt van de actieve Brawl.

Welke Tavern Brawl het precies gaat worden tijdens The-Party 17 is voor ons ook nog een verrassing. De Brawl die gespeeld zal gaan worden gaat op de woensdag voor The-Party live op Hearthstone, waarna wij de regels natuurlijk zullen updaten waar dat nodig is.

Prijzen

[table “72” not found /]

The-Party 17 results

1. Yokanio
2. Goudhout
3. Antwerp
4. Matthias87
5/6. Develline
5/6. mCon.Tbird
7/8. Cpt. Fail
7/8. TheDarkSite