The-Party | Build Vlog Day 1
21001
post-template-default,single,single-post,postid-21001,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Build Vlog Day 1

Wie onze livestream een beetje in de gaten houdt ziet dat wij al een heel eind op weg zijn naar het realiseren van de zeventiende editie van The-Party. Stiekem komt er veel meer bij kijken dan alleen een paar tafeltjes neerzetten, en onze netwerkheld en collega Andries heeft over de opbouw van dit evenement een toffe vlog gemaakt. Dit betreft voor nu alleen de eerste dag van de opbouw, maar is zekers interessant als je een kijkje achter de schermen wilt van The-Party, en al helemaal leuk als je ook net als Andries dagelijks met Netwerk bezig bent. Kijken dus!