The-Party | Cosplay On Stage op The-Party 17
21132
post-template-default,single,single-post,postid-21132,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Cosplay On Stage op The-Party 17

Hier is het dan eindelijk, de video van de podium performances van alle geweldige cosplayers die mee deden aan onze Cosplay Contest op The-Party 17! Gefeliciteerd aan alle winnaars en bedankt aan iedereen die er deze editie weer bij kon zijn!

Credits video en edit: Viet Nguyen

Cosplay on Stage at The-Party 17

Here it finally is, the video of the stage performances of all the lovely cosplayers who participated in the Cosplay Contest at The Party NL 17! Congratulations to all the winners and many thanks to everyone for being there!Credits for editing and shooting go to Viet Nguyen.

Geplaatst door Duh-Cosplay op Dinsdag 30 april 2019