The-Party | Cosplay op The-Party: Achter de schermen met ies_cos
21074
post-template-default,single,single-post,postid-21074,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Cosplay op The-Party: Achter de schermen met ies_cos

Op de vrijdagavond van The Party NL hebben wij weer een spiksplinternieuwe Duh-Cosplay cosplayshow mogen houden! Deelneemster ies_cos is een van de nieuwste cosplayers die deze keer voor het allereerst mee doet aan een show. Pas zes maandjes bezig met het maken van cosplays en nu al een plekje op het podium! Onze The-Party crew liep een dagje met haar mee om alles over cosplay te weten te komen in, wat je in dit filmpje kunt zien.

Met onder anderen Nathan van den Berg Photography, Moriartician, Jeroen Weimar PhotographySkathi Cosplay, Somrune en meer.

Cosplay at The-Party: Behind the scenes with ies_cos

During The Party NL's Friday we did our latest Duh-Cosplay cosplayshow! ies_cos is one of the brand new cosplayers who participated this time. She only started with cosplay six months ago and already entered her very first competition! Our The-Party crew followed her around in this brand new video.Including Nathan van den Berg Photography, Moriartician, Jeroen Weimar Photography, Skathi Cosplay, Somrune and more.

Geplaatst door Duh-Cosplay op Zondag 21 april 2019