The-Party | Streamers op The-Party 17
21144
post-template-default,single,single-post,postid-21144,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Streamers op The-Party 17

Op The-Party spraken wij met een aantal streamers en casters om er achter te komen wat er nu allemaal komt kijken bij het wereldje van streamen en professioneel esports casten. Bekijk de video voor een inside look in deze interactieve hobby!

Streamers op The-Party 17

Op The-Party spraken wij met een aantal streamers en casters om er achter te komen wat er nu allemaal komt kijken bij het wereldje van streamen en professioneel esports casten. Bekijk de video voor een inside look in deze interactieve hobby!

Geplaatst door The Party NL op Dinsdag 30 april 2019