The-Party | The-Party gaat bijna van start!
20853
post-template-default,single,single-post,postid-20853,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party gaat bijna van start!

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer tijd voor het leukste Paasweekend dat er is, want dan mag het Beursgebouw weer volledig gevuld worden met enthousiaste gamers en ruisende computers voor The-Party 17! Voor het zover is willen wij nog even de tijd nemen om iedereen extra te herinneren aan enkele handige reminders en nuttige info. Want het is altijd fijn wanneer ongemakkelijke situaties voorkomen kunnen worden.

Tickets
Natuurlijk is het belangrijkste item wat je mee dient te nemen je ticket, anders wordt het maar een saai weekend op de stoep voor het Beursgebouw. Dit mag je uitprinten en fysiek meenemen, maar we kunnen ook je ticket direct van je mobiel af scannen. Zolang er een (streepjes)code zichtbaar is, is het voor ons al gauw prima en sta je binnen no-time naast je seat. Ben je jonger dan achttien jaar, vergeet dan niet ook de akkoordverklaring te laten ondertekenen door je ouders of voogd en deze geprint mee te nemen. De akkoordverklaring is te vinden op je ticket, dus vrijwel niet te missen.

Packlist
De grootste angst tijdens het inpakken voor zo’n evenement is natuurlijk het vergeten van een belangrijk item (dat en een deukje in je scherm). Om een redelijk overzicht te geven van wat er nu zoal mee moet naar The-Party hebben wij een handige packlist, ideaal voor de vrezende vergeters onder ons. Dit is vanzelfsprekend geen alomvattend lijstje, maar algemene suggesties van dingen die vrijwel iedereen wel meeneemt naar een evenement als The-Party. Vergeet dus niet je persoonlijke spullen ook in te pakken! De packlist is hier te vinden, als laatste kopje onder de algemene vragen.

Glaswerk
Wij houden ons evenement graag veilig en schoon, en glaswerk heeft regelmatig de slechte gewoonte om voor ongelukjes en een matige ondergrond te zorgen, zeker in de vorm van scherven. Daarom verzoeken wij iedereen om in ieder geval geen dranken uit glaswerk te nuttigen of op de tafel te bewaren. Plastic en blik is toegestaan, net zoals etenswaren of andere gebruiksvoorwerpen in glas. Denk dan bijvoorbeeld aan een pot pindakaas of nutella voor je ontbijt. Onze toezichthouders zullen tijdens het rondlopen dus ook letten op rondslingerend glaswerk, en mensen vriendelijk suggesties geven wat te doen met glas als ze iets onveilig vinden. De actuele regel is te vinden in ons Algemeen Reglement.

Parkeren en afzetten
Eindhoven is een grote stad, en je wilt niet al uitgeput op The-Party aankomen omdat je al je spullen door het centrum hebt moeten meeslepen. Gelukkig zijn er een redelijk aantal parkeeropties om en nabij het Beursgebouw. Nadat je je polsbandje hebt opgehaald bij de entree ben je vrij om te laden en te lossen aan de zijkant van het gebouw. Regel is wel dat je hier niet langer dan 15 minuten stil mag staan, dus houd hier rekening mee wanneer je je spullen aan het opzetten bent. Parkeren kan onder andere op parkeerplaats De Bijenkorf, welke onder het Beursgebouw is, en op parkeerplaats ’t Eindje. Voor een uitgebreider overzicht en andere opties kun je kijken op onze pagina Locatie en Parkeren. Laat niets van waarde in je auto achter, je bent in een grote stad, waar veel kleine criminelen wonen.

Facebook en Discord
Laat ons via het Facebook event nog even weten dat je komt naar The-Party 17, als je dat nog niet gedaan had en vergeet ook niet onze Facebook Page te liken, waar we alle informatie zullen delen over de volgende editie van The-Party. Als je alvast wat vragen wilt stellen over deze editie van The-Party, of gewoon gezellig wilt chatten of gamen met de andere bezoekers, join dan ook onze Discord server.

Wij hebben alweer gruwelijk veel zin in The-Party 17 en kunnen niet wachten tot we weer de deuren open mogen doen. De laatste voorbereidingen worden afgerond, waarna wij de komende dagen goed aan de slag mogen om de zaal te vullen zodat het weer echt aanvoelt als The-Party. Zorg dat je niks vergeet, slaap goed (want als je brak bent kun je geen competities winnen) en vooral, have fun. Tot op The-Party!