The-Party | De tweede ticketwave eindigt binnenkort
18853
post-template-default,single,single-post,postid-18853,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

De tweede ticketwave eindigt binnenkort

Wie een beetje bekend is met onze evenementen weet dat wij doorgaans werken met kortingsperiodes voor de tickets. Kort samengevat houdt dit in dat de vroege vogels hun kaartjes voor de laagste prijs kunnen kopen. Voor The-Party Nieuwegein zit het moment eraan te komen.

Wave 2 is momenteel actief en bevat de huidige prijs totdat de wave is uitverkocht of aan zijn verkoopdeadline zit. Mocht je nog geen kaartjes hebben gekocht voor het leukste LAN-evenement van de Benelux, wacht dan niet te lang! Wij sluiten de tweede wave op 1 februari, waarna de Wave 3 van start gaat voor een iets hogere prijs. Je hebt dus nog een paar dagen om de kaartjes te kopen voor 65 euro in onze shop. Ben je van plan met een grote clan/groep te komen vanaf 15 deelnemers? Dan krijg je hier ook nog eens een leuke groepskorting op!

The-Party Nieuwegein belooft nu al weer een geweldig gezellig evenement te worden en we hebben nog lang niet alles aangekondigd! Wat je in ieder geval wel al kan verwachten zijn diverse toffe streamers, een mooie cosplaywedstrijd en toernooien van onder andere Rainbow Six: Siege, CSGO, Teamfight Tactics en League of Legends.

Tickets zijn verkrijgbaar via onze ticketpagina.