The-Party | Toernooi inschrijvingen geopend!
21767
post-template-default,single,single-post,postid-21767,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Toernooi inschrijvingen geopend!

De inschrijvingen voor alle The-Party toernooien zijn eindelijk open! Voor een hoop van jullie favoriete spellen hebben we een toernooi kunnen plannen, maar om er echt een mooi toernooi van te maken hebben we jullie nodig. Ben jij een fanatieke gamer die er op gebrand is om te winnen, wil je kijken hoe ver je kunt komen of wil je gewoon met een groep vrienden lol hebben? Bekijk dan nu onze toernooilijst en schrijf je in!

Je kunt je inschrijven via Lanergy. Als je al eerder hebt meegedaan aan een toernooi van The-Party of CampZone, dan kun je hetzelfde account gebruiken. Zo niet, dan moet je eerst een account aanmaken. Tijdens The-Party dien je nog wel een keer je inschrijving te bevestigen door je bij onze admins in de crew area te melden. Wij raden je ook aan om voor die tijd een keer de regels door te nemen, zodat je weet wat je te wachten staat.

Mocht je vragen hebben over de toernooien of het inschrijven dan kun je die altijd stellen op onze Discord in de desbetreffende kanalen. Kijk ook regelmatig op onze website voor meer informatie over het evenement.