The-Party | be quiet! sponsort The-Party Online
22377
post-template-default,single,single-post,postid-22377,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

be quiet! sponsort The-Party Online

be quiet! sponsort The-Party Online met onderdelen voor jouw PC. De naam verklapt het al, maar be quiet! maakt computer onderdelen die stilletjes hun werk doen.

De prijzen waarmee be quiet! The-Party Online sponsort zijn de be quiet! Pure Base 500 Window Black, be quiet! Dark Rock Pro 4 en de be quiet! Shadow Rock 3. Deze prijzen zijn te winnen in ons Rocket League toernooi. De be quiet! Pure Base 500 Window Black is een behuizing met 2 interne 3,5″ en 5 interne 2,5″ inbouwsloten en zeven Full Size slotopeningen. De PURE BASE 500 Window Black wordt geleverd met twee casefans en biedt plaats aan 1x 140 mm of 3x 120 mm extra casefans aan de voorkant en 2x 140 mm of 2x 120 mm extra casefans aan de onderkant. De behuizing biedt plaats aan grafische kaarten met een lengte tot 369 mm en CPU-koelers met een maximale hoogte tot 190 mm.

De be quiet! Dark Rock Pro 4 biedt een immense koelcapaciteit tot 250 W TDP en is bijna onhoorbaar stil tijdens gebruik. Perfect voor veeleisende systemen en overclocked CPU’s. De bijna onhoorbare Silent Wings ventilator is uitgerust met een duurzaam Fluid-Dynamic lager en een soepel lopende 6-polige motor. De CPU koeler biedt een optimale verhouding tussen koeling en volume, zelfs bij maximale snelheid en maximale thermische geleidbaarheid, dankzij de zeven krachtige koperen heatpipes. Golvende koelribben verbeteren de luchtcirculatie en de speciale zwarte coating met keramische deeltjes zorgt voor een perfecte warmteoverdracht. De Dark Rock Pro 4 biedt ondersteuning voor het installeren van een extra 120 mm ventilator, de montagebeugels zijn inbegrepen.

De be quiet! Shadow Rock 3 is een prestatie gerichte CPU koeler met een 120 mm fan. De koeler is compatibel met de volgende Sockets: 1150, 1151, 1155, 2011, 2011-3, 2066, AM3, AM3+ en AM4. De 5 heatpipes zorgen voor een prima geleiding van de warmte naar de vinnen. De koeler is vervaardigd uit een combinatie van koper en aluminium.

Wil jij kans maken op één van deze prijzen? Geef je dan op voor ons Rocket League toernooi via Lanergy en laat ons zien wat je in huis hebt!