The-Party | FRITZ! sponsort The-Party Online
22356
post-template-default,single,single-post,postid-22356,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

FRITZ! sponsort The-Party Online

FRITZ! sponsort The-Party Online met prijzen die ervoor zullen zorgen dat je goed internet. Iets dat natuurlijk heel belangrijk is nu iedereen veel thuis moet zitten!

De prijzen die FRITZ! aanbiedt zijn de FRITZ!Box 7590 en de FRITZ!Repeater 2400. Deze prijzen zullen te winnen zijn tijdens de Teamfight Tactics en Heathstone toernooien. De FRITZ!Box 7590 is een router die voor super snel internet tot wel 300 Mbit/s kan zorgen. Daarnaast kun je data tussen je apparaten uitwisselen met een maximale snelheid van 1733 Mbit/s. Met een router als deze kun je altijd met de laagste ping online spelen en hoef je nooit te wachten tot een video geladen is. De FRITZ!Repeater 2400 zorgt ervoor dat je WiFi bereik verlengt wordt zodat je overal in huis en mogelijk zelfs daar buiten goed bereik hebt! Nu we allemaal afstand van elkaar moeten houden is het toch wel fijn als je overal goed bereik hebt.

Wil jij kans maken op één van deze prijzen? Geef je dan op voor één van onze toernooien via Lanergy en laat ons zien wat je in huis hebt!