The-Party | Seatmap opent vrijdag
21821
post-template-default,single,single-post,postid-21821,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Seatmap opent vrijdag

Vrijdag is het zover! De seatmap gaat open en iedereen kan dan een plaats kiezen. Dit jaar hebben we een nieuwe locatie en daardoor ook een andere seatmap. Bekijk de map alvast even voor vrijdag en, als je met een groep komt, bespreek dan even waar jullie willen gaan zitten. Voor vrijdag zal al contact opgenomen worden met grote groepen die al betaald hebben zodat zij gegarandeerd bij elkaar zitten.

Als je een ticket hebt zal je vrijdag via de mail instructies ontvangen over hoe je een plaats kunt reserveren. Het kan even duren voordat iedereen die ontvangen heeft, dus heb geduld en check je spam als je de mail niet meteen ziet. Mocht je vragen hebben dan kun je deze op Discord stellen. DareDevil en Freeze zullen jullie dan zo snel mogelijk helpen.