The-Party | Win SteelSeries producten tijdens het Counter-Strike: Global Offensive toernooi van The-Party Online
22428
post-template-default,single,single-post,postid-22428,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Win SteelSeries producten tijdens het Counter-Strike: Global Offensive toernooi van The-Party Online

SteelSeries sponsort The-Party Online. SteelSeries staat bekend als een gaming merk met goede kwaliteit gaming accessoires.

SteelSeries sponsort ons Counter-Strike: Global Offensive toernooi met 5x SteelSeries Arctis 3 headset, 5x SteelSeries Apex 3 keyboard en 5x SteelSeries Rival 310 muis. De SteelSeries Arctis 3 daagt alles wat je weet van gaming headsets uit met compleet vernieuwde audio, een nieuw ontworpen microfoon met onovertroffen helderheid, en nog meer comfort dankzij op sportkleding geïnspireerde materialen. Dankzij SteelSeries awardwinnende sound staat de Arctis 3 garant voor pure prestatie en stijl. De SteelSeries Arctis 3 headset is geschikt voor alle platforms via afneembare 3,5mm kabels.

Het SteelSeries Apex 3 keyboard is ontworpen voor de behoeften van gamers. Zo is het waterbestendig waardoor je geen zorgen hoeft te maken over het morsen van water en ander drinken. De fluisterstille gaming schakelaars bieden comfortabele lage-wrijving prestaties voor meer dan 20 miljoen toetsaanslagen waardoor het toetsenbord lang mee gaat. Daarnaast heeft het aanpasbare 10-zone RGB verlichting, een premium magnetische polssteun, speciale multimediabediening en anti-ghosting van gaming kwaliteit.

De SteelSeries Rival 310 muis levert ultieme prestaties op esports niveau. De muis beschikt over de nieuwe TrueMove3 12.000 CPI, 350 IPS optische sensor en de exclusieve split-trigger knoppen zodat je bijna geen last hebt van latency, maar wel beschikt over geweldige tracking en supersnelle muisklikken. Dankzij het wereldberoemde ergonomische Rival design beschik je over hetzelfde comfort en het vertrouwen als de professionals. En dankzij de Prism RGB-verlichting met Lighting Sync, zes programmeerbare knoppen, intern geheugen en een lichte en duurzame behuizing is dit echt de perfecte gaming muis.

Wil jij kans maken op deze fantastische prijzen? Schrijf je dan in voor ons Counter-Strike: Global Offensive toernooi via Lanergy.