The-Party | Win volledige gaming PC’s dankzij Ipason
22178
post-template-default,single,single-post,postid-22178,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Win volledige gaming PC’s dankzij Ipason

We hebben onze eerste sponsor voor The-Party Online, namelijk Ipason! Ipason is sinds kort in Europa actief en maakt onder andere gaming PC’s en All In One PC’s.

We zijn erg blij dat Ipason The-Party Online sponsort met de Ipason Black Box en Ipason Black Crystal! De winnaars van Fortnite en Hearthstone zullen één van deze PCs ontvangen. De Black Box heeft een eenvoudig ontwerp. De compacte vormgeving en draagbeugel maken deze high-end desktop flexibel in gebruik en perfect voor een evenement als The-Party Nieuwegein. Het geavanceerde ventilatiesysteem zorgt ervoor dat dit werkstation z’n hoofd koel houdt bij de uitvoering van de zwaarste taken.

De Black Crystal valt op door zijn unieke ‘Kristal’ design. De lijnen van deze gaming PC zijn vormgegeven door dynamische RGB-strips waardoor de vormen van deze Desktop nog beter tot hun recht komen. Deze PC mag met recht een ‘eye-catcher’ genoemd worden en is ook leuk als je iets meer wilt opvallen bij één van onze evenementen.

Beide gaming PC’s zijn uitgerust met een i5-9600kf, 16G RAM, 1T SSD en een NVDIA GTX 1660Super.

Ipason is in Azië al een grote naam. We kijken er naar uit om Ipason ook binnen Europa te zien groeien!