The-Party | Hearthstone Afterparty winnaars
22747
post-template-default,single,single-post,postid-22747,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Hearthstone Afterparty winnaars

Ook onze Hearthstone Afterparty is tot zijn einde gekomen. Er waren weer veel spannende wedstrijden en we hadden zelfs een reverse sweep in de finale waarna Goudhout de winnaar van ons vorige toernooi wist te verslaan.

De eindstand van het toernooi is:

  1. Goudhout
  2. Sjoesie
  3. Steelbox

 

Wij feliciteren hen met hun geweldige prestaties en zullen onze Hall of Fame bijwerken. Dit betekend ook dat zij de prijzen van 4Launch en Acer opgestuurd krijgen. Goudhout wint een 27″ Acer Predator Monitor, Sjoesie ontvangt een Acer Nitro 5in1 pakket en Steelbox een Acer Nitro muis.

Heb je het toernooi gemist? Dan kun je terugkijken op deze pagina.