The-Party | The-Party Nieuwegein naar december
21960
post-template-default,single,single-post,postid-21960,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party Nieuwegein naar december

Naar aanleiding van het algeheel advies voor Nederland betreft het uitbreidende coronavirus vanuit de Nederlandse Overheid, gaan wij de aankomende The-Party editie verplaatsen. Het was een lastige afweging. Omdat de veiligheid van jullie als onze bezoekers en vrijwilligers het allerbelangrijkst is, leek ons dit dan ook de enige goede optie. 

Omdat The-Party natuurlijk een enorm gezellig evenement is wat zijn naam eer aan moet doen, willen we dit graag op een latere datum met jullie vieren. The-Party Nieuwegein vindt plaats op 18, 19 en 20 december 2020 in Beursfabriek Nieuwegein.

De competities die voor 3, 4 en 5 april zijn ingepland, zullen online plaats gaan vinden. We gaan heel snel aan de slag om dit vorm te geven en communiceren hierover zo snel mogelijk naar jullie. De prijzen die gewonnen konden worden met de competities tijdens het evenement in april, kunnen nu gewonnen worden tijdens The-Party in december. Voor de online competities die gaan plaatsvinden op 3, 4 en 5 april gaan wij andere toffe prijzen regelen!

De reeds gekochte toegangskaarten worden omgezet naar toegang tot The-Party Nieuwegein op 18, 19 en 20 december 2020. Mocht je helaas verhinderd zijn dan kun je via dit formulier restitutie aanvragen. Heb je vragen dan kun je kijken op onze FAQ en als die je vragen niet kan beantwoorden stuur dan een email naar info@the-party.nl.