The-Party | Counter-Strike: Global Offensive
20433
post-template-default,single,single-post,postid-20433,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Counter-Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global Offensive zorgt altijd voor een knallend toernooi en is er daarom ook dit jaar weer bij!

Counter-Strike: Global Offensive is een zeer populaire teamgebaseerde en tactische first-person shooter. Je speelt in teams van 5 tegen elkaar. De Terrorists kunnen winnen door binnen de tijdslimiet een bom tot ontploffing te laten brengen op een van de bombsites of door de tegenstanders uit te schakelen. De Counter-Terrorists proberen dit te voorkomen door de bom te ontmantelen of door te voorkomen dat die geplaatst wordt. Na 15 rondes wordt er van kant gewisseld en het eerste team met 16 gewonnen rondes wint de map.

Het toernooi zal gestreamd en gecast worden. Wil jij met een groep vrienden bewijzen dat jullie bij de Global Elites horen? Dan is dit jullie kans om dat aan de wereld te laten zien. Naast de eeuwige roem is er ook een prijzenpot van € 2000,- die verdeeld wordt over de top 3 van deze competitie.

Bekijk onze toernooipagina voor alle toernooien. Inschrijven is binnenkort mogelijk.