The-Party | FRITZ! en Mario Kart op The-Party
21811
post-template-default,single,single-post,postid-21811,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

FRITZ! en Mario Kart op The-Party

FRITZ! is dit jaar aanwezig als sponsor op The-Party en heeft voor een aantal zeer interessante prijzen gezorgd!

Voor iedere gamer is het natuurlijk belangrijk om een goede internetverbinding te hebben. Of je nu met 200 ping een multiplayer game speelt of 3 uur moet wachten op een update van je favoriete singleplayer game, langzaam internet kan erg frustrerend zijn. Daarom is de FRITZ!Repeater 3000 één van de prijzen die wij dankzij FRITZ! aan kunnen bieden. Deze repeater heeft een maximale wifi snelheid van 3000 Mbit/s en heeft ook 2 Gigabit LAN aansluitingen waardoor je overal in huis snel internet kan hebben.

Wij willen meteen van de gelegenheid gebruik maken om onze Mario Kart 8 Deluxe competitie aan te kondigen. Ben jij een meester in het ontwijken van koopa schilden en wil jij gaan met die banaan? Dan is deze competitie voor jou! Mario Kart zal gespeeld worden met 4 spelers waarvan alleen de beste door zullen gaan naar de volgende rondes.  Om ervoor te zorgen dat jouw internet net zo snel is als jij sponsort FRITZ! de volgende prijzen:

1ste plaats: FRITZ!Box 7590

2de plaats: FRITZ!Repeater 3000

3de plaats: FRITZ!Repeater 2400

The-Party valt misschien niet meer met Pasen, maar toch zullen er dit jaar weer een paar Easter eggs verstopt zijn. Als je één van deze eieren vindt dan kun je die inruilen voor een goodiebag. Mocht je een speciaal ei vinden dan ontvang je daarbij één van de volgende door FRITZ! gesponsorde prijzen:

Gouden ei: FRITZ!Repeater 3000

Zilveren ei: FRITZ!Repeater 2400