The-Party | Rocket League 3v3
20406
post-template-default,single,single-post,postid-20406,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Rocket League 3v3

De tijd vliegt, net als de auto’s in Rocket League, en daarom is het tijd om een nieuw toernooi aan te kondigen! Ook dit jaar kun je bij ons weer scoren tijdens het Rocket League toernooi.

Voetballen met auto’s, dat is eigenlijk de kortste samenvatting die we kunnen geven aan Rocket League. Oftewel, eindelijk een voetbalgame die wél leuk is voor mensen die niets met voetbal hebben. In teams ga je aan de slag om de bal het doel van de tegenstander in te krijgen, net zoals met normaal voetbal. Maar je auto kan net een tikje sneller met wat boostpower en met een goeie sprong weet je net wat sneller te scoren. Verdedigen of aanvallen, het is aan jullie.

Ben jij een mix van Messi en Verstappen? Laat ons dan zien wat je in huis hebt en schrijf je in met jouw team. De top 3 van het toernooi rijdt naar huis met een deel van onze prijzenpot van € 900,-.

Bekijk onze toernooipagina voor alle toernooien. Inschrijven is binnenkort mogelijk.