The-Party | Coronavirus update
22853
post-template-default,single,single-post,postid-22853,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Coronavirus update

Nu het aantal coronagevallen weer oploopt, is er vanuit de overheid besloten om de landelijke maatregelen weer aan te scherpen. Hoog tijd voor ons om mede te delen wat dit voor The-Party Nieuwegein zal betekenen, al is dit een momentopname.

De periode van de huidige maatregelen is voor de komende drie weken vastgesteld, waardoor we er voor nu van uitgaan dat The-Party Nieuwegein in december gewoon door kan gaan. Uiteraard wel een aangepaste editie, waar we de geldende coronamaatregelen in acht zullen houden. Dit betekent dat we nog druk bezig zijn met de plattegrond van het evenement. Het lijkt erop dat het voor alle deelnemers een iets ‘luxere’ editie zal worden; de anderhalve meter regel zorgt er namelijk voor dat jullie een ruimere tafelplek zullen krijgen dan voorheen. Het plaatsreserveringssysteem zetten we bewust nog niet open; de regels in coronatijd veranderen momenteel net iets te vaak, waardoor we mogelijk later bepaalde zaken in de plattegrond aan dienen te passen. We zullen ervoor zorgen dat er genoeg tijd is voor iedereen om een mooi plekje uit te kiezen en komen met de informatie zodra we hier klaar voor zijn.

Sowieso zullen wij als organisatie er altijd naar streven om enkel evenementen te organiseren die op verantwoordelijke wijze door kunnen gaan. Onze ticketshop is daarom ook gewoon open. Mocht The-Party Nieuwegein onverhoopt zijn doorgang op 18, 19 en 20 december niet mogen vinden, dan zal je gekochte kaartje gewoon geldig blijven op de eventuele nieuwe datum in 2021. Meer informatie over dergelijke regelingen is te vinden op Bewaarjeticket.nl. Ben je dus van plan om naar de volgende editie van The-Party te komen, laat dit dan weten door een ticket te kopen!

Kort samengevat blijven we doorgaan met het voorbereiden van onze eerste The-Party editie in Nieuwegein en kijken we er naar uit om samen met jullie zowel het eerste als het laatste coole gaming-evenement van dit jaar neer te zetten!