The-Party | Update persconferentie
22863
post-template-default,single,single-post,postid-22863,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Update persconferentie

Zoals beloofd organiseren wij enkel evenementen wanneer we jullie veiligheid kunnen garanderen. Vanavond zal een volgende persconferentie plaatsvinden, waar het kabinet waarschijnlijk een ‘routekaart’ met betrekking tot het coronavirus zal presenteren. Momenteel gaan er vooral nog veel geruchten rond, al is er nog geen duidelijkheid over termijnen. Uiteindelijk is de daadwerkelijke regelgeving en adviestekst doorslaggevend.

In ieder geval voor ons reden genoeg om jullie hier zo spoedig mogelijk over te berichten. Afhankelijk van de informatie zullen we hoogstwaarschijnlijk eerst met instanties als de locatie en de gemeente praten voordat we jullie het daadwerkelijke goede of slechte nieuws kunnen geven. We komen hier dan ook op terug zodra we kunnen, met een bericht wat het plan wordt en eventueel te volgen stappen.