The-Party | Oops, we did it again: The-Party vindt plaats op 25-26-27 augustus
23024
post-template-default,single,single-post,postid-23024,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Oops, we did it again: The-Party vindt plaats op 25-26-27 augustus

Eerder hebben we met veel enthousiasme de nieuwe editie van The-Party aangekondigd. Deze blijkt qua data nu helaas samen te vallen met Belgisch lan event Frag-o-Matic (FOM). Om jullie niet te hoeven laten kiezen tussen deze twee toffe evenementen, hebben we in overleg besloten om The-Party nog één laatste keer te verplaatsen. Niet getreurd, want jullie kunnen hierdoor een week eerder al bij ons terecht! Op 25-26-27 augustus 2023 openen wij The-Party’s deuren in de Beursfabriek in Nieuwegein!

We begrijpen dat dit voor sommigen van jullie misschien onhandig is en dat er wellicht andere afspraken verplaatst moeten worden. Na alle annuleringen van de afgelopen jaren zouden we het echter heel stom vinden om jullie nu ineens te moeten laten kiezen tussen The-Party en FOM. We hopen dat jullie deze beslissing kunnen waarderen.

Als je als huidige tickethouder helaas niet in staat bent om op de nieuwe datum te komen, neem dan vóór 15 maart 2023 contact met ons op via info@the-party.nl, stuur één van je ticketcodes of je transactienummer van je bankafschrift mee en we zullen je hele order refunden. Ben je juist enthousiast en wil je graag een ticket scoren? Dan vragen we je nog heel even geduld terwijl we de ticketshop inrichten. We zullen zo snel mogelijk de shop online zetten en de ticketverkoop starten.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal op 25-26-27 augustus te verwelkomen in Nieuwegein. We gaan er een onvergetelijke ervaring van maken voor iedereen!