The-Party | UPDATE: The-Party Nieuwegein in augustus!
23009
post-template-default,single,single-post,postid-23009,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

UPDATE: The-Party Nieuwegein in augustus!

Update: Eerder stond hier vermeld dat de nieuwe datum in september zou zijn. Echter hebben we het evenement een week vervroegd. 25, 26 en 27 augustus 2023 in de Beursfabriek in Nieuwegein

We weten dat The-Party voor jullie als een gezellig en uniek evenement voelt en dat iedereen al veel te lang moet wachten op de editie die eigenlijk 3-4-5 april 2020 had moeten plaatsvinden. Helaas hebben we vanwege langdurige onzekerheid over beschikbaarheid van de locatie moeten besluiten om het evenement nog één laatste keer te verzetten naar een datum later in dit jaar.

We zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat The-Party nu zal plaatsvinden op 1, 2 en 3 september 2023 25, 26 en 27 augustus 2023 in de Beursfabriek in Nieuwegein. Dit zal de grootste lanparty binnen de Benelux worden en we zijn vastbesloten om er een onvergetelijke ervaring van te maken voor alle deelnemers.

We willen iedereen die al toegangskaarten heeft gekocht geruststellen dat deze zullen worden omgezet naar toegangskaarten voor de nieuwe editie in augustus. De ticketshop wordt zo snel mogelijk geopend zodat gamers die er graag bij willen zijn, maar nog geen toegangskaarten hebben, een ticket kunnen bemachtigen.

Als je als huidige tickethouder helaas niet in staat bent om op de nieuwe datum te komen, neem dan contact met ons op via info@the-party.nl. Stuur hierbij één van je ticketcodes of je transactienummer van je bankafschrift mee en we zullen je hele order refunden.

We hopen jullie allemaal in september te zien op The-Party in de Beursfabriek in Nieuwegein!

The-Party | Het gezelligste lan event van de Benelux