The-Party | Teamfight Tactics
21574
post-template-default,single,single-post,postid-21574,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Teamfight Tactics

Format:1v1
Start:Saturday, 11 AM
Sign up:
Stream:No
1st prize:Hardware
2nd prize:Hardware
3rd prize:Hardware

Jij bent aan zet in ons nieuwe Teamfight Tactics toernooi!

Teamfight Tactics is het spel waarmee Riot Games het Auto Chess genre veroverd heeft. In Auto Chess games stel je een team samen door champions te kopen met het geld dat je iedere ronde verdient. Deze champions zet je neer op jouw deel van het spelbord waarna zij iedere ronde automatisch voor je gaan vechten. Door champions te gebruiken die elkaar complimenteren, ze in goede posities neer te zetten en ze te upgraden vergroot je jouw kans om te winnen. Wanneer je wint verdien je extra geld en wanneer je verliest raak je HP kwijt. Dit spel wordt gespeeld door 8 spelers waarvan uiteindelijk alleen de winnaar overblijft.

Speel jij elke dag 4D chess met jouw galaxy brain? Schrijf je dan nu in!

Prijzen

1st prize2nd prize3rd prize
16+ teamsHardwareHardwareHardware