The-Party | The-Party 2023 Geannuleerd
23176
post-template-default,single,single-post,postid-23176,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party 2023 Geannuleerd

Na drie lege en saaie jaren zonder The-Party waren wij als organisatie reuze enthousiast om weer een als vanouds geweldig toffe LAN-party neer te zetten. Voorbereidingen waren onderweg en nieuwsberichten zijn gepost om alle nieuwtjes te communiceren, maar helaas is de aanloop naar The-Party net anders gelopen dan dat wij hadden gehoopt. Ondanks dat we er ook dit jaar weer flink onze schouders onder hebben gezet, lijkt de conclusie voor nu te zijn dat wij met groot verdriet The-Party 2023 moeten annuleren.

Van tevoren hadden wij al rekening gehouden met een iets minder grote opkomst dan we gewend zijn. Zo’n lange pauze zorgt er namelijk niet voor dat iedereen die voorheen vrolijk naar je evenement kwam even goed op de hoogte is van alle ontwikkelingen. De datum in augustus is wat ongelukkig, maar het is gewoon een volle tijd. Daarnaast is de afgelopen jaren alles een stuk duurder geworden, waardoor ook jouw ticket voor The-Party een stukje duurder uit bleek te vallen. Dat leidt eigenlijk een beetje naar de voornaamste reden waarom wij jammer genoeg The-Party 2023 niet kunnen organiseren.

Helaas is de ticketverkoop tijdens onze oploop naar The-Party niet succesvol genoeg geweest om onze kosten te kunnen dekken en een denderend evenement neer te zetten, waardoor wij genoodzaakt zijn om de handdoek in de ring te gooien. Ontzettend spijtig, maar realistisch gezien moet er gewoon een moment zijn om de knoop door te hakken. Natuurlijk is zo’n besluit altijd een domper en wil je het liefst je evenement in volle glorie door laten gaan, maar op het einde van de dag moeten wij ook realistisch blijven en de loop van gebeurtenissen en feiten accepteren.

Restitutie van de gekochte tickets zal automatisch plaatsvinden en zal binnen de komende dagen worden gestart. Mocht je al een ticket hebben en deze gemaakte kosten terug willen krijgen, dan hoef jij niks te doen, we vragen enkel wat geduld. Dat gezegd te hebben, wij stellen donaties van ticketkosten extreem op prijs. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat Duh-Events een feit kan blijven en steun jij onze toekomstige evenementen. Wil jij jouw ticket(s) doneren aan de organisatie? Geef dit dan door voor 17 juli zodat wij dit tijdig kunnen verwerken, je kunt hiervoor de link volgen in de email die je van Eventix krijgt komende dagen. In de week na 17 juli worden alle tickets die niet gedoneerd zijn automatisch terugbetaald. Heb je 24 augustus het geld nog niet ontvangen, stuur dan je transactienummer of ticketid naar info@the-party.nl.

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat wij aankondigen dat The-Party afgelast wordt (of eerder uitgesteld), maar deze keer hebben we geen toekomst-vooruitzicht. Wel zijn wij nog steeds net zo enthousiast over het evenement als altijd, dus als de vraag naar het evenement weer toeneemt en de gelegenheid zich voordoet, zal je weer van ons horen. 

Iedereen die ooit in aanraking is gekomen met The-Party, hartstikke bedankt voor alle steun en vertrouwen in onze organisatie en het concept achter The-Party. Bezoeker, partner, deelnemer, uitbater, crew, winnaar, you name it, jullie zijn allemaal geweldig en zonder jullie hadden wij niet 17 succesvolle edities kunnen organiseren!

Als je vragen hebt over bovenstaande kan je terecht op Discord, of emailen naar info@the-party.nl

Ondanks dit verdrietige nieuws willen wij van The-Party al onze bezoekers en vrienden fijne zomermaanden wensen.