The-Party | Haal snel nog je wave 1 ticket!
23150
post-template-default,single,single-post,postid-23150,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Haal snel nog je wave 1 ticket!

Let op: bestel vóór 5 juni een ticket voor The-Party en profiteer van de wave 1 korting.

Na een lange onderbreking zijn we weer volop bezig met de voorbereidingen voor The-Party. Als je om welke reden dan ook nog geen ticket hebt gekocht maar wel van plan bent om te komen, wacht dan niet langer! De wave 1 tickets (ook bekend als Early Bird-tickets) zijn bijna uitverkocht en de korting vervalt aanstaande maandag.

Wacht niet te lang en bespaar nu nog op je ticket. Bovendien help je ons ook, omdat we dan een beter idee hebben van het aantal bezoekers dat we kunnen verwachten. Dit leidt op zijn beurt tot meer sponsors en dus meer prijzen om te winnen. Trommel dus ook al je vrienden op en laten we er een geweldig gamefeest van maken.

We hopen je snel te zien in de Beursfabriek in Nieuwegein!

Als je vragen hebt over de tickets, stuur dan een e-mail naar info@the-party.nl