The-Party | The Party Online
22013
page-template-default,page,page-id-22013,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

December 18/19/20, 2020

The-Party Online

Het is geen nieuws meer dat The-Party Nieuwegein is verzet naar 17, 18 en 19 december 2021. Dat betekent echter niet dat we niets kunnen doen. Nu we grotendeels thuis zitten lijkt het ons een goed idee om in ieder geval een deel van het The-Party plezier alsnog naar je computer te brengen! Tickets voor december 2021 zijn reeds beschikbaar.

 

Met The-Party proberen we jullie altijd voor te stellen aan de leukste streamers van het moment. Dit jaar hadden we leuke plannen om onze streaming area uit te breiden, waardoor we jullie kennis zouden kunnen laten maken met meer streamers dan normaal. Nu we weer een online editie organiseren, lijkt het ons leuk om deze grotendeels door deze streamers in te laten vullen.

 

Ook op Discord is er genoeg te doen. Zowel de organisatie als de streamers hebben gekozen voor zoveel mogelijk ‘fun games’. Hier is vaak genoeg ruimte om gezellig aan te sluiten, dus kom gezellig met ons gamen! Het programma vind je hieronder.

Programma