Trust Gaming Easter Egg Hunt

nl

Ook dit jaar valt The-Party zoals gewoonlijk weer in het paasweekend. Vandaar dat de paashaas traditiegetrouw weer een aantal paaseieren komt langs brengen. Toevallig is de paashaas gék op gamen, en daarom zal hij maar liefst 10 paaseieren zo goed mogelijk verstoppen in het beursgebouw. Dit betekent dat iedereen, zoals ieder jaar,  mee kan doen aan de gebruikelijke Easter Egg Hunt en daarmee kans maakt op vette prijzen!

Deze prijzen heeft de paashaas niet zomaar ergens vandaan,  dit jaar is hij in zee gegaan met niemand minder dan Trust Gaming! Zij zullen met een vijftal mensen aanwezig zijn op The-Party om de gevonden paaseieren bij in te kunnen leveren. Na inlevering van het ei krijg je van Trust een heuse Trust Gaming tas, een muismat en een inflatable shield.

But wait, there is more! Mocht jij één van de twee paaseieren met de zilveren prijs vinden en deze inleveren, dan krijg je een Trust Gaming GXT 177 muis.  Wanneer jij de gelukkige bent die het paasei vindt waar de gouden prijs aan hangt, dan krijg jij na inlevering een Trust Gaming GXT 353 headset!

Genoeg redenen om ook dit jaar op zoek te gaan naar de paaseieren. Succes!

en

As usual The-Party is in the same weekend as Easter, this year is no different. Like every year the Easter Bunny will come along to hide some of his precious Easter eggs. You might not have known this, but the main reason the Easter Bunny organizes the Easter Egg Hunt every year is because he lóves gaming. For you this means that you can join the annual Easter Egg Hunt at The-Party where you have a chance on winning some amazing prizes!

The Easter Bunny only wants to give out the best prizes, which is why he collaborated with none other than Trust Gaming. Five people of Trust Gaming will be present at The-Party to take in the easter eggs you found in exchange for a Trust Gaming bag, a mouse pad and an inflatable shield.

But wait, there is more! If you are the lucky one to find one out of two easter eggs with a silver prize attached to it, you will get a Trust Gaming GXT 177 mouse. If you are the even luckier one to find the easter egg with the golden prize attached to it you will win a Trust Gaming GXT 353 headset!

Enough reasons to participate this year in the Easter Egg Hunt. Good luck!

About José Eerhard

A big legend of our small country's north. Although she's smarter than most people, she giggles a lot. Her cosplay skills are just as amazing as her Paint skills. Grandi-josé is her new nickname.