The-Party | Trust Gaming Easter Egg Hunt
20546
post-template-default,single,single-post,postid-20546,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Trust Gaming Easter Egg Hunt

UPDATE: Er is nog één Paasei in omloop waar de gelukkige vinder nog een leuk prijsje mee kan ontvangen bij het inleveren van het ei bij de Trust Gaming stand.

Het eerste ding dat je bij binnenkomst op The-Party doet is natuurlijk je eigen plekje opzoeken en je gaming setup opzetten. Maar dan? Je eerste prioriteit is logischerwijs het afspeuren van het Beursgebouw op zoek naar eitjes. Geen gewone eitjes, maar de geverfde variant!

Ook dit jaar valt The-Party, hoe kan het ook anders, wederom in het Paasweekend. Vandaar dat de Paashaas traditiegetrouw weer een aantal paaseieren komt verstoppen in de meest bizarre hoekjes en gaatjes. Toevallig is de Paashaas gék op gamen, en daarom zal hij maar liefst tien paaseieren zo goed mogelijk verstoppen in het Beursgebouw. Iedereen aanwezig op het evenement mag op zoektocht gaan naar deze kleine cadeautjes, want als jij een eitje vindt in deze Easter Egg Hunt kun jij vette prijzen winnen!

Heb je het voor elkaar gekregen om een of meerdere van deze kleurrijke, goed verstopte paaseieren te vinden? Loop dan zo snel mogelijk langs bij de stand van Trust Gaming om je goodiebag te claimen. Afhankelijk van welke kleur paasei je inlevert krijg je er ook nog een heel mooi extraatje bij!

De inhoud van de goodiebags is ook voor ons een verrassing, maar we kunnen wel zeggen wat de extra prijzen zijn:

1x Blue egg 1x Trust Gaming Goodiebag1x Trust Gaming Asta Mechanical Keyboard
2x Black egg 2x Trust Gaming Goodiebag2x Trust Gaming Laban Mouse
7x White egg 7x Trust Gaming Goodiebag
Sponsored by:

Succes!