The-Party | Gamecardsdirect is sponsor voor TP16
18970
post-template-default,single,single-post,postid-18970,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Gamecardsdirect is sponsor voor TP16

[table “86” not found /]

Wij mogen Gamecardsdirect aankondigen als sponsor voor The-Party 16! Gamecardsdirect is een Nederlandse leverancier van online gamecards voor vrijwel alle platformen. Met een uitgebreid assortiment aan gamecards voor onder andere Steam, PSN, Xbox Live, Nintendo eShop, Blizzard en League of Legends is dit de plek voor al je online tegoeden. Maar ook als Live services niet je ding zijn kun je bij Gamecardsdirect terecht voor waardebonnen voor winkels als de Gall & Gall, Bijenkorf en sites als Weekendjeweg en Spotify. Voor The-Party 16 hebben zij een mooi aantal giftcards ter beschikking gesteld die wij aan prijswinnaars mogen uitdelen, en waarmee jij helemaal zelf mag kiezen wat je koopt op de website van Gamecardsdirect!

Gamecardsdirect gaat deze editie onze traditionele Easter Egg Hunt voorzien van prijzen, dus houd de ogen goed open en check alle hoekjes en gaatjes voor een kans op deze felbegeerde giftcards. Mocht je ondanks je zorgvuldige gespeur onze goedverstopte eieren niet kunnen vinden, wees dan niet getreurd want er is meer! Elke weekendbezoeker van The-Party 16 krijgt namelijk een speciale partybeker. Handig voor de gratis koffie, thee en frisdrank natuurlijk, maar het is ook nog eens een kortingsbon in disguise!

Niet alleen dat, maar Gamecardsdirect verzorgt ook prijzen voor de Gamecardsdirect Gwent: The Witcher Card Game competitie! De eerste plaats mag een giftcard ter waarde van 60 euro ontvangen voor de webshop van Gamecardsdirect, voor de tweede prijswinnaar ligt er een giftcard van 30 euro klaar, en de derde prijs is er een van 10 euro. Kijk snel op de competitiepagina voor meer informatie over deze spannende competitie.

Mocht je echt zeker zijn van je skills in het zoeken van paaseieren en van je skills in Gwent, kijk dan vooral even op de website van Gamecardsdirect om alvast te bedenken waar jij je giftcards aan wilt besteden.