The-Party | be quiet! komt stilletjes naar The-Party
19461
post-template-default,single,single-post,postid-19461,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

be quiet! komt stilletjes naar The-Party

Met meer dan duizend loeiende persoonlijke computers en gamingsystemen op The-Party kan het nog wel eens een warm, en vooral luid weekend worden. Het hebben van een stil systeem mag dan wel voor sommigen een leuke bijkomstigheid zijn, maar op de lange termijn voegt het toch zeker wat toe aan je ideale gaming ervaring. Natuurlijk wil je ook niet dat je systeem oververhit raakt en plots opblaast, zeker niet wanneer je net in een intense shoot-out zit in een van de competities. Onze volgende sponsor is een expert op dit gebied, en zorgt er met hun producten voor dat niemand last heeft van deze ergernissen. Wij kunnen nu officieel aankondigen dat be quiet! The-Party 16 zal sponsoren!

Het bedrijf be quiet! is een fabrikant gespecialiseerd op het gebied van hoge kwaliteit voedingen en koelers voor jouw desktop computer. Maar hun naam reflecteert ook hun visie over en de reputatie van de be quiet! producten. Met meer dan tien jaar aan ervaring betreffende ruisonderdrukking en stilte, de producten van be quiet! zijn enkele van de stilste componenten op de markt. Een groot deel van dit succes wordt mogelijk gemaakt door hun geruisloze fans, welke tegenwoordig standaard ingebouwd worden in bijna elke be quiet! case, zoals de Pure Base en de Dark Base. Deze cases bieden zeer veel flexibiliteit en functionaliteit, en dankzij de aanwezige features is het mogelijk om vrijwel elke configuratie te realiseren. De Pure Base is meer bedoeld als basis voor beginnersystemen, waar de Dark Base gericht is op gebruik voor high-end computers. Beide zijn ontworpen om zo stil mogelijk hun werk te doen, passende bij de naam be quiet!.

Dankzij be quiet! kunnen wij nog één laatste competitie aan het programma toe voegen waar weekendbezoekers aan deel kunnen nemen. Het is nu al mogelijk om je in te schrijven voor de be quiet! Rocket League 2v2 competitie! Deze competitie is bedoelt als extra activiteit en een bonus bovenop de Cooler Master Rocket League 3v3 competitie. Iedereen die een poging wilt wagen is vrij om mee te doen in teams van twee. Natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen, welke gesponsord worden door be quiet!. De twee beste spelers op de eerste plaats zullen elk een be quiet! Pure Power 10 600w voeding winnen. Het team op de tweede plek gaat naar huis met twee be quiet! Pure Rock CPU koelers en de derde plaats ontvangt vier be quiet! Pure Wings 2 120mm fans.

Ook hebben wij leuke be quiet! producten om toe te voegen aan de algehele prijzenpot van de Easter Egg Hunt en de Ubisoft Tafelloterij. Let dus goed op of je een van de goed verstopte, kleurige paaseitjes kan vinden wanneer je een rondje maakt op de beursvloer. De tafelloterij zal op zaterdag plaats vinden op het podium, dus houd je oren open en ren zo snel mogelijk naar het podium als wij je seatnummer opnoemen om je prijs te komen claimen!

Website be quiet! 
be quiet! Rocket League 2v2