The-Party | Cooler Master feest mee op The-Party
19626
post-template-default,single,single-post,postid-19626,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Cooler Master feest mee op The-Party

The-Party is een weekend vol entertainment, spannende competities en pure gezelligheid. Er is voor iedereen wel een passende compo om aan mee te doen, maar de gamers die even afleiding nodig hebben van de intense strijd onder elkaar kunnen terecht bij een van de standjes waar enkele van onze tofste sponsoren zullen staan. Onze vrienden van Cooler Master weten maar al te goed hoe ze een mooi feestje moeten opzetten, en wie al eerder op The-Party aanwezig is geweest zal ze vast herkennen. Cooler Master is weer terug op The-Party om ook van de zestiende editie weer een geweldig leuk evenement te maken!

Cooler Master is een expert op het gebied van casemodding en koeling voor gaming computers. Of je nou een dag of al weken lang bezig bent met het perfect krijgen van de ideale look en build voor je persoonlijke systeem, het moment waarop alles klikt en feilloos werkt is waar het bij Cooler Master allemaal om gaat. De doe-het-zelvers onder ons kunnen terecht bij Cooler Master voor mooie cases, verschillende soorten koelers (zowel lucht- als watergekoeld) en krachtige voedingen, natuurlijk met bijbehorende accessoires. Maar ook voor andere hardware zoals muizen, keyboards of headsets hoef je niet ver te zoeken, welke allemaal onder het eigen Cooler Master merk verkrijgbaar zijn.

Cooler Master is wederom het gehele weekend aanwezig op de beursvloer van The-Party, waar ze een hoop leuke dingen komen doen en iedereen aan deel kan nemen. Fans van opgevoerde voetbalautootjes mogen hard aan de slag gaan, want Cooler Master verzorgt de prijzen voor de Cooler Master Rocket League 3v3 competitie! Voor het team met de beste autoballers op de eerste plaats hebben wij drie keer een Cooler Master SWIFT-RX L en € 210. Voor de runner-ups liggen er drie Cooler Master MM530 gaming muizen en € 70 klaar, en het team op de derde plaats gaat naar huis met drie Cooler Master MasterKeys Lite L Combo’s.

Maar dat is niet alles, want ze doen nog veel meer om van het weekend één groot feest te maken. Zo zul je bij binnenkomst op The-Party gelijk de zeer opvallende Cooler Master Gaming Bus spotten waar je gedurende het evenement medewerkers van Cooler Master tegen zult komen. Kom gezellig langs om met de Cooler Master crew te gamen, mee te doen aan leuke acties of gewoon om even welkom te komen zeggen. Ook zal Cooler Master samen met de crew van Computer-Bestel.nl (die ook aanwezig zullen zijn tijdens het weekend) hele toffe activiteiten organiseren waar iedereen op The-Party aan mee kan doen. Wat ze precies gaan doen blijft voorlopig nog even een verrassing, dus houd de stands van Cooler Master en Computer-Bestel goed in de gaten voor al het leuks dat nog gaat komen!

Website Cooler Master
Cooler Master Rocket League 3v3 competitie