The-Party | Dynamice Energy ijs op The-Party 16
19620
post-template-default,single,single-post,postid-19620,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Dynamice Energy ijs op The-Party 16

Op The-Party gaat het natuurlijk ontzettend gezellig worden, en er bestaat een grote kans dat de meeste mensen toch wel bijna de hele avond én nacht spenderen aan gamen. Voor alle mensen met een slaap-is-voor-zwakkelingen-instelling hebben we de perfecte oplossing gevonden.

Voor alle gamers die graag vol energie door willen blijven gamen is er speciaal op The-Party 16 een ijscokar van Dynamice Energy aanwezig. De ijsjes van Dynamice Energy geven je een flinke energy kick, en zijn verkrijgbaar in de smaken Sweet Cherry en Refreshing Lemon/Lime. De meeste soorten energy drinks of energy ijsjes bevatten taurine, maar Dynamice Energy heeft dit ingrediënt vervangen voor guarana bessen, wat veel beter is voor je gezondheid. Dus heb je een flinke energyboost nodig voor een heftige competitie, of heb je het snikheet door al die gigantisch hete computers in de zaal? Dan zijn de heerlijke ijsjes van Dynamice de perfecte verkoeling!

Bij de opening zullen de prachtige dames van Dynamice Energy ook een poosje gratis ijsjes uitdelen, want iedereen kan wel een oppepper gebruiken na helemaal opgehyped in de rij te hebben gestaan.