The-Party | Kom kijken bij de Thermaltake The-Party Cosplay Contest voor 5 euro
19534
post-template-default,single,single-post,postid-19534,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Kom kijken bij de Thermaltake The-Party Cosplay Contest voor 5 euro

Ben je een groot fan van cosplay en zou je graag een kijkje willen komen nemen bij de Thermaltake The-Party Cosplay Contest? Dat kan!
We bieden op vrijdag 30 maart bij de kassa bezoekerskaartjes aan voor die dag voor maar vijf euro in de plaats van de gewoonlijke tien euro. Voor deze vijf euro kan je tussen 17:00 en 22:00 de sfeer komen proeven van The-Party, de Thermaltake The-Party Cosplay Contest bekijken die om 20:30 begint én krijg je ook nog eens gratis koffie, thee of frisdrank. Een super goede deal dus! Natuurlijk krijg je ook de kans om op de foto te gaan met je favoriete game characters, aangezien alle cosplayers die dag gewoon in de hal rondlopen. Verder zijn er ook stands open, zoals die van Cooler Master, waar je gezellig en relaxed kan gamen. Bij de stand van Computer-Bestel is het ook altijd gezellig, en kun je terecht voor al je computeronderdelen en technische vragen.

Kom dus allemaal kijken om je favoriete cosplayers aan te moedigen, of gewoon om de prachtige kostuumcreaties voorbij te zien komen!