The-Party | Lenovo Legion voor The-Party 16
19459
post-template-default,single,single-post,postid-19459,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Lenovo Legion voor The-Party 16

The-Party is van nature een vrij competitief ingesteld evenement, met deze editie al zeker tien competities waar teams en spelers aan mee kunnen doen en prijzen kunnen winnen. Om alle winnaars te kunnen belonen voor hun inzet en natuurlijk de uiteindelijke overwinning slaan wij de armen ineen met een hoop sponsors. Als je op onze frontpage kijkt zie je al een hoop toffe bedrijven staan die dit mogelijk maken, en vandaag kunnen wij daar weer een nieuw bedrijf tussen zetten. Wij mogen Lenovo Legion toevoegen aan de sponsorlijst voor The-Party 16!

Lenovo is in de jaren ’80 opgericht in Beijing waarna het al snel het grootste Personal Computer bedrijf in China werd. Met de Legion by Lenovo lijn richten zij zich op het ontwikkelen en leveren van een complete gaming ervaring. Dankzij hun aanbod aan beeldschermen, muizen, toetsenborden en systemen hebben zij alles wat jij als gamer maar nodig hebt. Ook de reizende gamer kan terecht bij Legion voor de uiterst krachtige Lenovo Legion Y920. Deze gaming laptop bezit een hoop kwaliteiten die niet zouden misstaan in een volwaardige desktop. Zo is de Y920 uitgerust met een GTX 1070 videokaart, een Intel Core i7-7820HK en is officieel gecertificeerd voor gebruik met de Oculus Rift VR-Headset. De Y920 is een geweldig draagbaar gamingsysteem in een compact formaat met een mooi strak uiterlijk.

Lenovo Legion staat klaar voor alle MOBA-fans op The-Party, want zij verzorgen samen met Highflow de prijzen voor de winnaars van de Lenovo Legion League of Legends competitie! De geldprijzen die je kan winnen worden mede mogelijk gemaakt door Legion by Lenovo en bestaan uit mooie prijzencheques met een waarde van € 1.000 voor het team op de eerste plaats, en € 500 voor het team op de tweede plaats. Naast de geldprijzen ontvangen de drie beste teams ook hele toffe producten van Razer dankzij Highflow. Voor de meesters van de Rift hebben wij vijf keer een Razer Kraken Pro klaar liggen, de runner-ups ontvangen vijf keer de Razer Lancehead en voor het team op de derde plaats hebben wij vijf keer een Razer Sphex V2. Vergeet je dus niet in te schrijven voor deze competitie en hard te oefenen met je team!