The-Party | MSI’s nieuwe game gear bij MSI Streaming Area
19908
post-template-default,single,single-post,postid-19908,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

MSI’s nieuwe game gear bij MSI Streaming Area

Komen er dit jaar eigenlijk ook weer gezellige streamers naar The-Party? Jazeker! Vandaag kondigen we MSI Gaming als sponsor aan en zij toveren onze streaming area om tot een behoorlijk gezellige, vet uitziende boel. Laten we snel beginnen met het voorstellen van onze streamers bij de MSI Streaming Area!

Dames gaan voor, dus stellen we eerst Kimberley/xSyoss aan je voor. xSyoss is de enige van onze streamers die op alle edities dat we met streamers samenwerken gestreamd heeft (dat is veel stream in één zin) en buiten haar haarkleur is ze niet veel veranderd. Nog steeds een voorliefde voor League of Legends, al komen Fortnite en PlayerUnknown’s Battlegrounds ook steeds vaker aan bod.

Robin/KaosApe is nog net wat meer bezig met al dat battle royale geweld van tegenwoordig. Hij streamt games als Fortnite en PlayerUnknown’s Battlegrounds namelijk al sinds H1Z1 populair was en heeft vorig jaar tijdens CampZone nog meegedaan aan een zeer belangrijke H1Z1 wedstrijd! Robin is de ultieme chillstreamer die altijd bereid is om een gezellig praatje te maken.

Iemand waarbij ‘gezelligheid’ nog nèt niet op z’n voorhoofd geschreven staat is Kees/SevenS1ns. Deze goedgehumeurde meneer is met zijn streams altijd erg druk bezig. Als uniek punt willen wij het speedrunnen even uitlichten, waar Kees in zo’n kort mogelijke tijd probeert een game uit te spelen.

Dan hebben we Sam/Midnan, die echt alles lijkt te spelen. Op het moment van schrijven is hij lekker druk bezig met Ubisoft’s Far Cry 5, al lijkt z’n momentele passie vooral bij Overwatch te liggen. Midnan speelt veel samen met Duncan.

Duncan is ook meteen onze laatste streamer die tijdens The-Party 16 in de MSI Streaming Area zit. Ook Duncan is sinds kort aan het speedrunnen en hij is samen met Midnan bezig om A Way Out uit te spelen. Fortnite en Rocket League zijn echter zijn momentele favorieten.

Zoals je merkt zal er dus genoeg variatie aan games gespeeld worden in de MSI Streaming Area. Dankzij MSI Gaming gebeurt dit op een stel onwijs vette casemods. De streamers zullen daarnaast gebruik maken van de gloednieuwe MSI Immerse GH60. Jawel, MSI gaat na veel vraag eindelijk ook de gaming gear-kant op. Mechanische toetsenborden, gaming muizen, headsets, controllers en muismatten zijn zeer binnenkort verkrijgbaar. Bekijk alvast het aanbod op hun website.