The-Party | Samsung levert schermen aan The-Party
19094
post-template-default,single,single-post,postid-19094,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Samsung levert schermen aan The-Party

The-Party is een flink evenement en een evenement van zulke proporties betekent natuurlijk ook dat er een hoop informatie te behalen valt. Welke competities zijn er, wanneer beginnen de activiteiten, waar is mijn seat, enzovoorts enzovoorts. Met zoveel informatie kan het nog wel eens onoverzichtelijk worden. Daar is gelukkig aan gedacht en om het weekend zo prettig mogelijk te maken partneren wij met een bedrijf dat dit mogelijk maakt. Samsung Gaming Monitors voorziet jou van informatie en schermen op The-Party!

Samsung Gaming Monitors zorgt er voor dat jij niet ver hoeft te zoeken om er achter te komen welke competitie wanneer begint. Dankzij de diverse schermen aangeleverd door Samsung kunnen wij deze informatie makkelijk en snel weergeven bij de compobalie. Beter nog, alle nuttige informatie met betrekking tot The-Party zal via deze schermen voor iedereen in een oogopslag zichtbaar zijn. Daarnaast heeft Samsung ook monitoren beschikbaar gesteld voor de podiumfinales. Zowel de Counter-Strike: Global Offensive finale als de Trust Gaming Rainbow Six: Siege finale zullen gespeeld worden op de luxe gaming schermen van Samsung. Wij zorgen voor de opstelling, en jij zorgt voor de actie! Ook de livestreamers die ons dit weekend komen bezoeken mogen wij blij maken met schermen. Elke setup in de Streamer Area zal worden voorzien van een scherm, gesponsord door Samsung. Natuurlijk zorgen wij er voor dat ook deze al klaar staan bij binnenkomst.

Het topmodel in de Gaming Monitor lijn van Samsung is de ultra-krachtige Curved QLED Gaming Monitor met een schermbreedte van 49 inch (LC49HG90DMU). Dit technische hoogstandje bezit een hoop features waar je als gamer bijna jaloers op zou worden, wat het gelijk een perfect scherm maakt voor de professionale gamer. Zo maakt deze monitor gebruik van de geavanceerde Samsung Quantum Dot-technologie wat zorgt voor rijkere, nog realistischere kleuren die films, sportwedstrijden en live-games een extra dimensie geven. De halfgeleiders zijn voorzien van meerdere coatings en zorgen voor een duurzame beeldkwaliteit. Het hypergeavanceerde 1800R Curved Screen van Samsung omsluit je gezichtsveld voor een nog intensere film- en game-ervaring. De ingebouwde Eye Saver Mode vermindert de hoeveelheid blauw licht die wordt weergegeven en voorkomt dat je ogen moe worden of dat je netvlies beschadigd raakt, zodat je langer kunt doorgamen en productiever bent. Ben jij nou heel erg benieuwd naar hoe jouw games er uit zullen zien op dit scherm? Je kan de C49HG90 zelf persoonlijk testen tijdens The-Party!

Is je auto al helemaal volgeladen maar past je beeldscherm er niet meer bij, of heb je helemaal geen monitor ter beschikking om op te gamen? Samsung staat voor je klaar, want zij hebben speciaal voor The-Party 16 een webshop opgezet waar zij hun gaming monitoren verhuren voor gebruik tijdens het paasweekend! Voor een schappelijke prijs huur je al een 24 inch Samsung gaming monitor die je bij aankomst op The-Party direct kan ophalen en kan aansluiten. Maar er zijn ook andere modellen te huur. In totaal kun je kiezen uit vier luxe schermen voor meer gameplezier en strakkere beelden, wat zeker van pas zal komen bij de competities. Ook kun je de hierboven beschreven C49HG90 Curved Gaming Monitor huren voor de ultieme LAN-ervaring. Kijk voor meer info of het huren van een monitor in de Ziva webshop van Samsung.