The-Party | The-Party wordt dit jaar SuperO
19956
post-template-default,single,single-post,postid-19956,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party wordt dit jaar SuperO

Als één van onze sponsors zo’n toffe naam heeft, kunnen we het niet laten om daar in de titel een beetje mee te spelen. Dat The-Party super gaat worden mag namelijk geen verrassing zijn, maar dit bericht gaat over SuperO als sponsor.

SuperO is het gaming label van Super Micro, wat zich onder andere specialiseert in servers en opslag. Dit wordt vandaag de dag belangrijker en belangrijker. Ondanks de drukte die dat met zich meebrengt weet Super Micro zich ook nog op het gaming segment te focussen, en met een aanbod van SuperO systemen, SuperO moederborden en SuperO computerkasten weten ze hun mannetje dan ook zeker te staan.

Zo hebben ze onlangs de SuperO C7Z370-CG-iW uitgebracht, wat het eerste mini-ITX gaming moederbord voor SuperO is. Dit moederbord is gemaakt voor de gemiddelde gamer die graag met de tijd mee wil gaan. Het moederbord is ‘fueled’ door de laatste Intel Core processor innovaties, heeft customiseerbare RGB LED’s en is voorzien van Super Micro’s Server DNA. Een mooie competitieprijs zou je zeggen, en daarom kan de winnaar van de SuperO HearthStone Tavern Brawl competitie deze oppakken.

De Tavern Brawl van deze week is Miniature Warfare (Standard). Klik op de link voor meer informatie over deze Brawl.

Strijd dus vooral mee voor mooie prijzen tijdens de SuperO HearthStone Tavern Brawl competitie, want ook de nummers 2 en 3 gaan met mooie prijzen naar huis. De runner-up van deze competitie wint namelijk eveneens een tof gaming moederbord van SuperO, terwijl de derde plaats een vette PC-kast inclusief 750 watt voeding wint! Tot komend weekend!