The-Party | Thermaltake The-Party Cosplay Contest: the winners are…
20089
post-template-default,single,single-post,postid-20089,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Thermaltake The-Party Cosplay Contest: the winners are…

Dit jaar hebben we wederom een fantastische cosplay show neergezet met de Thermaltake The-Party Cosplay Contest dankzij onze getalenteerde cosplayers! Onze driekoppige jury heeft er een hele kluif aan gehad om te bedenken wie nou in de prijzen zou vallen, aangezien al onze deelnemers stuk voor stuk prachtige creaties hadden meegebracht. Toch zijn er natuurlijk, na lang overleg, drie winnaars uit gekomen.

Linny L’a Vante heeft dit jaar de derde plek weten te veroveren met haar geweldige Monk cosplay uit Diablo. Met een combinatie van zowel stof als armor was het een plaatje om te zien op het podium.

Roar & Clank Props is op de tweede plek geëindigd met haar ThunderLord Zinagre kostuum uit Monster Hunter Generations. Alex van Roar & Clank Props heeft een volledige armor in elkaar gezet inclusief pruik, hoorns en maar liefst twee verschillende soorten prop wapens. De gigantische hoeveelheid werk heeft zeer goed voor haar uitgepakt en hebben haar de tweede plaats opgeleverd.

En op de eerste plek zijn geëindigd Roy en Feline van BuJa Cosprops met hun Plague Doctor Reapers uit Overwatch! Dit powerduo heeft samen maar liefst twee volledige Reaper kostuums gemaakt van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Door de combinatie van allerlei crafting technieken en hun stage presence op ons podium hebben ze deze eerste plek zeer verdiend!

Ben je niet bij onze cosplay show aanwezig geweest? Check dan snel de video!