The-Party | The-Party Cosplay Contest
18075
post-template-default,single,single-post,postid-18075,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party Cosplay Contest

Starting timeFriday April 19th, 8.30 PM
FormatWalk on/walk off
JudgesTBA
PhotographyJeroen Weimar
Nathan van den Berg
ParticipantsClick here to register

Een Cosplay Contest is een vakmanschap award show waarbij men verkleed gaat als een bepaald karakter uit een game, serie of film en een catwalk show doen. Hierbij is een jury aanwezig die kijkt naar bepaalde aspecten van de gemaakte cosplay en daaruit bepaalt wie de winnaar wordt. Denk jij dat jouw kunstwerk het publiek en de jury kan overtuigen dat jij de beste cosplayer bent?

Voor deelname is een bezoekerspas of The-Party ticket vereist. Na het inschrijven wordt hierover contact met je opgenomen.

Jury

Natuurlijk zal er deze editie ook weer een fantastische jury aanwezig zijn. Twee juryleden mogen we al aankondigen, namelijk Mmmc Mirai en Lidl Delirium! Mirai heeft meerdere wins op haar naam staan, waaronder de CampZone 2018 CWM prelims, waar ze een fantastische act had als Motoko Kusanagi uit Ghost in the Shell. Ook op Animecon 2012 én 2013 heeft ze een aantal winsten behaald, zowel solo als met haar cosplay groep. Ze heeft ervaring als jurylid en is qua cosplay skills echt van alle markten thuis. Een geweldige aanwinst tot ons juryteam dus!
Lidl Delirium heeft onder andere meegedaan aan de CICAF 2015 én 2017 in China, WCS 2013 in Japan en ICL 2017 in Spanje. Ook als jurylid heeft ze de nodige ervaring! Zo was ze officieel jurylid bij de Amerikaanse voorronde van WCS Japan en de Britse voorronde van ECG Frankrijk. Haar favoriete soorten kostuums zijn exotisch, kleurrijk en met een hele hoop bling. Met haar jureerervaring en fantastische cosplaytalent zal ze zeker onze jurytafel verrijken.

Wie er verder nog bij komt laten we natuurlijk zo snel mogelijk weten!

Foto’s

Tijdens de Cosplay Contest zullen cosplay- en esportsfotograaf Jeroen Weimar en cosplayfotograaf Nathan van den Berg aanwezig zijn voor de allerbeste foto’s. Voorafgaand aan de contest zullen ze, net zoals onze eigen The-Party fotograaf, rondlopen om je de mogelijkheid te geven op de foto te gaan met de cosplayers. Na de Cosplay Contest is het mogelijk voor de cosplayers om zichzelf professioneel te laten fotograferen.

Prijzen

1st place2nd place3rd place

€ 200

€ 100

€ 50

FAQ

Lees onze FAQ door voor eerder gestelde vragen.

Resultaten The-Party 16

  1. BuJa Cosprops (Plague Doctor Reaper, Overwatch)
  2. Roar and Clank Props (ThunderLord Zinogre Armor, Monster Hunter Generations)
  3. Linny l’a Vanté (Archon Armor Set Monk, Diablo 3)