The-Party | Hoteldeal Holiday Inn
20491
post-template-default,single,single-post,postid-20491,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Hoteldeal Holiday Inn

Ben je een beetje klaar met de slechte nachtrust die je krijgt op lanparties? Dan is het misschien tijd om een arrangement bij Holiday Inn te nemen.┬áBij zo’n arrangement krijg je entree tot The-Party en een comfortabele nachtrust bij Holiday Inn in Eindhoven. Hierbij heb je in het hotel gratis WiFi, een bar, een restaurant, roomservice en ben je zo bij ┬áThe-Party!

Veel mensen denken dat een hotel extreem duur is, maar met dit arrangement valt dat allemaal wel mee! Wij bieden een combinatiekorting aan op zowel een hotelkamer als een ticket voor The-Party. Hiermee krijg je 15% korting op de best beschikbare kamerprijs en kost je entreekaartje voor The-Party maar 50 euro.

Wat moet je doen om gebruik te maken van deze actie:
1. Stuur een email naar reservations@hieindhoven.com met als onderwerp PARTY2019
2. Geef aan voor hoeveel personen je kamers zoekt
3. Geef aan hoeveel kamers je wenst
4. Geef aan of je een voorstel wenst inclusief of exclusief ontbijt
5. Holiday Inn mailt je een voorstel terug met 15% korting op de best beschikbare prijs

Let op: de kortingscode is geldig op basis van beschikbaarheid; kamers worden niet speciaal voor The-Party vastgehouden. Na reservering ontvang je je ticket voor The-Party via ons.