The-Party | The-Party 17 Seatmap
20450
post-template-default,single,single-post,postid-20450,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party 17 Seatmap

De seatmap voor The-Party 17 is officieel geopend! Iedereen met een ticket kan dus rustig gaan kijken en overwegen waar ze het liefst willen gaan zitten. Dichtbij het podium? Of toch liever ver weg in de hoek? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Inmiddels zijn onze servers druk bezig om alle kaartkopers te voorzien van een key waarmee je een plek kan kiezen op onze seatmap. Kun je de key niet vinden? Heb dan even geduld want de servers maken overuren. Wij proberen de keys zoveel mogelijk tegelijkertijd naar je toe te sturen zodat je direct je seat kan claimen. Houd ook vooral je spamfolder in de gaten! In de mail staat precies welke stappen je moet nemen om je plekje te verzekeren.

Onze Discord admin DareDevil staat natuurlijk ook weer klaar voor iedereen die er net niet helemaal uitkomt met het selecteren van hun plaatsen. Stuur hem dus gerust een bericht als je iets niet snapt.